la Cucina

De familie Sotgiu opende in het jaar 2004 het sfeervolle
restaurant la Cucina.

Mario is geboren en opgegroeid in Alghero - Sardinië.
Prachtige stad aan de zee waar de zon heel het jaar schijnt.

De heerlijke geuren van verse producten brengen hem terug
naar zijn jeugdherinneringen, in het restaurant van zijn ouders
in Alghero, dat ze voor 45 jaar hebben uitgebaat.
Vandaar zijn passie voor de Italiaanse traditionele keuken,
wat we in zijn gerechten terugvinden.

Een deel van zijn familie is gespecialiseerd in het produceren
van verse olijfolie "L'olio extravergine d'oliva Corax".
Deze olijfolie is ondertussen meer dan een gevestigde
waarde. De Corax-olijfolie wordt samen met andere lokale
producten rechtstreeks geïmporteerd.
Zo kan Mario een pure Italiaanse keuken,
met verse producten recht uit het hart aanbieden.

Bovendien is la Cucina gespecialiseerd in pizza's en worden
ze in verschillende formaten gemaakt.
Naast de traditionele pizza kan u ook kwart meters, halve meters en
meters pizza's bestellen.

Het restaurant is uitgerust met airco en beschikt over een aparte
rooklounge.

Wie verlangt naar de échte Italiaanse keuken is bij la Cucina
aan het goede adres voor een smaakvolle en gezellige avond.

Wij verwelkomen u van harte!